調理師試験

Author(s)

    • 法月, 光 ノリズキ,ヒカル

Bibliographic Information

調理師試験

法月光監修

(プロのまとめシリーズ)

文車書院, 2005.11

Title Transcription

チョウリシ シケン

Available at  / 2 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1章 衛生法規
  • 第2章 公衆衛生学
  • 第3章 栄養学
  • 第4章 食品学
  • 第5章 食品衛生学
  • 第6章 調理理論
  • 第7章 食文化概論

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA75331455
  • ISBN
    • 4902604027
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    231p
  • Size
    19cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top