四季の酒づくり : 花、葉、木の実、果実を素材に

Bibliographic Information

四季の酒づくり : 花、葉、木の実、果実を素材に

橋本郁三著

(Gakken new life books)

学習研究社, 1991.5

Title Transcription

シキ ノ サケズクリ : ハナ ハ キノミ カジツ オ ソザイ ニ

Available at  / 3 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • らくらく酒づくりの基本
  • 四季のたのしい酒づくり
  • 遊び心100%のリキュール・クッキング
  • 趣味の酒づくり年間計画
  • 自然の材料をもとめて・ぶらり旅
  • 酒づくり(181種)一覧表

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA75768249
  • ISBN
    • 4051053571
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    175p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top