The international encyclopedia of cooking

著者

    • Waldo, Myra
    • Coryn, Sidonie

書誌事項

The international encyclopedia of cooking

by Myra Waldo ; illustrated by Sidonie Coryn

Macmillan, [c1967]

  • v. 1
  • v. 2

タイトル別名

Encyclopedia of cooking

大学図書館所蔵 件 / 1

この図書・雑誌をさがす

注記

***遡及データをもとにした流用入力である

Vol. 2 also published separately with title: Dictionary of international food & cooking terms

収録内容

  • v. 1. Recipes
  • v. 2. Glossary

詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BA76326199
  • LCCN
    67008335
  • 出版国コード
    us
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 出版地
    New York
  • ページ数/冊数
    2 v.
  • 大きさ
    25 cm
  • 分類
ページトップへ