家庭外で調理された食品の利用が味覚や嗜好のありかたに及ぼす影響の解明

Bibliographic Information

家庭外で調理された食品の利用が味覚や嗜好のありかたに及ぼす影響の解明

研究代表者 川嶋かほる

(科学研究費補助金(基盤研究C)研究成果報告書, 平成15年度-平成17年度)

[川嶋かほる], 2006.5

Title Transcription

カテイガイ デ チョウリ サレタ ショクヒン ノ リヨウ ガ ミカク ヤ シコウ ノ アリカタ ニ オヨボス エイキョウ ノ カイメイ

Available at  / 1 libraries

Search this Book/Journal

Note

研究課題番号15500533

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA77463741
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    [さいたま]
  • Pages/Volumes
    65p
  • Size
    30cm
  • Parent Bibliography ID
Page Top