微生物による新規オリゴ糖の生産及び機能評価に関する研究

Bibliographic Information

微生物による新規オリゴ糖の生産及び機能評価に関する研究

研究代表者 冨田房男

(科学研究費補助金(基盤研究(A)(1))研究成果報告書, 平成7年度〜平成9年度)

[北海道大学農学部], 1998.3

Title Transcription

ビセイブツ ニヨル シンキ オリゴトウ ノ セイサン オヨビ キノウ ヒョウカ ニ カンスル ケンキュウ

Available at  / 1 libraries

Search this Book/Journal

Note

課題番号: 07556087

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA77490788
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpneng
  • Place of Publication
    [札幌]
  • Pages/Volumes
    137p
  • Size
    30cm
  • Parent Bibliography ID
Page Top