新調理システムクックチルの実際

Bibliographic Information

新調理システムクックチルの実際

廣瀬喜久子監修

幸書房, 2006.6

Other Title

クックチルの実際 : 新調理システム

Title Transcription

シン チョウリ システム クックチル ノ ジッサイ

Available at  / 44 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 クックチルシステムの歴史と時代のニーズ
  • 2 クックチルシステムの目的と効用
  • 3 クックチルシステムの導入の実際と必要機材
  • 4 クックチルシステムの調理法とそのポイント
  • 5 クックチルシステムの調理手順とメニュー開発
  • ニュークックチル対応メニュー集
  • 6 クックチルシステムの衛生管理
  • 7 真空調理(Sous‐vide)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA77540423
  • ISBN
    • 4782102682
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    x, 154p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top