サルビア給食室だより

Author(s)

    • サルビア サルビア

Bibliographic Information

サルビア給食室だより

サルビア著 ; ワタナベマキ料理

(ブルームブックス)

ソニー・マガジンズ, 2006.5

Title Transcription

サルビア キュウショクシツ ダヨリ

Available at  / 5 libraries

Description and Table of Contents

Description

12カ月の旬の食材をつかったレシピ集。春夏秋冬、それぞれの季節に合わせて梅干しから味噌まで、和の智恵にあふれた保存食の作り方なども紹介。

Table of Contents

  • 1学期(4月;お弁当コラム ほか)
  • 夏休み(8月;おつまみコラム)
  • 2学期(9月;10月 ほか)
  • 3学期(1月;鍋コラム;2月;3月;春の味覚をおいしく保存)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA77782513
  • ISBN
    • 4789728749
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    94p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Parent Bibliography ID
Page Top