新調理学実習 : Cooking

Author(s)

    • 調理指導研究会 チョウリ シドウ ケンキュウカイ

Bibliographic Information

新調理学実習 : Cooking

調理指導研究会編

光生館, 2006.1

訂正版

Title Transcription

シン チョウリガク ジッシュウ

Available at  / 18 libraries

Note

参考文献: p185

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 序章 総論(本書の使い方;計量カップ・スプーンの食品重量(g) ほか)
  • 第1章 日本料理(ご飯物・麺類;汁物 ほか)
  • 第2章 西洋料理(オードブル;スープ ほか)
  • 第3章 中国料理(アジアの料理)(湯菜;蒸菜 ほか)

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Details

  • NCID
    BA77941344
  • ISBN
    • 9784332050285
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    191p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
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