発酵食品における生理活性物質の探索と健康・機能性食品の開発

Author(s)

    • 岡村, 徳光 オカムラ, トクミツ

Bibliographic Information

発酵食品における生理活性物質の探索と健康・機能性食品の開発

岡村徳光研究代表

(科学研究費補助金(基盤研究C)研究成果報告書, 平成13~16年度)

[武庫川女子大学短期大学部食生活学科], 2005.3

Title Transcription

ハッコウ ショクヒン ニ オケル セイリ カッセイ ブッシツ ノ タンサク ト ケンコウ キノウセイ ショクヒン ノ カイハツ

Available at  / 1 libraries

Search this Book/Journal

Note

課題番号: 13680172

参考文献あり

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA78168554
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpneng
  • Place of Publication
    [西宮]
  • Pages/Volumes
    36枚
  • Size
    30cm
  • Parent Bibliography ID
Page Top