味覚センサを用いたアミノ酸・塩基性薬物の理論的苦味マスキング設計

Author(s)

    • 内田, 享弘 ウチダ, タカヒロ

Bibliographic Information

味覚センサを用いたアミノ酸・塩基性薬物の理論的苦味マスキング設計

内田享弘研究代表

(科学研究費補助金基盤研究(C)(2)研究成果報告書, 平成15年度~平成16年度)

[武庫川女子大学薬学部], 2005.3

Title Transcription

ミカク センサ オ モチイタ アミノサン エンキセイ ヤクブツ ノ リロンテキ ニガミ マスキング セッケイ

Available at  / 1 libraries

Search this Book/Journal

Note

課題番号: 15590146

文献あり

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA78171424
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    engjpn
  • Place of Publication
    [西宮]
  • Pages/Volumes
    1冊
  • Size
    30cm
  • Parent Bibliography ID
Page Top