Bibliographic Information

日本料理の真髄

阿部孤柳 [著]

(講談社+α新書, 312-1B)

講談社, 2006.8

Title Transcription

ニホン リョウリ ノ シンズイ

Available at  / 26 libraries

Description and Table of Contents

Description

日本料理の最高権威が明かす!世界一繊細な舌を持つ日本人よ、自国の料理に誇りを持て!日本中の「食」のプロたち必読の一冊。

Table of Contents

  • 第1章 日本料理とは
  • 第2章 さしみは日本料理のメインディッシュ
  • 第3章 酒を飲む料理と飯を食う料理
  • 第5章 陰陽五行説と有職故実
  • 第5章 精進料理
  • 第6章 板前さんの話
  • 第7章 関東料理と関西料理
  • 第8章 江戸前料理

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA78706430
  • ISBN
    • 4062723921
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    222p
  • Size
    18cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top