食品安全の制度と科学

Bibliographic Information

食品安全の制度と科学

清水俊雄著

同文書院, 2006.9

Other Title

Regulatory science

Regulatory science on food safety

Title Transcription

ショクヒン アンゼン ノ セイド ト カガク

Note

その他のタイトルは扉による

参考資料: 各章末

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 序章
  • 第1章 関連法規と制度
  • 第2章 安全性の科学的評価
  • 第3章 食品のリスク評価と管理
  • 第4章 リスク管理の手法
  • 第5章 リスクコミュニケーション
  • 第6章 海外の状況
  • 終章

by "BOOK database"

Details
  • NCID
    BA79024753
  • ISBN
    • 4810313433
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    vi, 199p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top