現代にいきづく京の伝統野菜 : 古都の食文化を担って

Bibliographic Information

現代にいきづく京の伝統野菜 : 古都の食文化を担って

菊池昌治著

誠文堂新光社, 2006.10

Other Title

京の伝統野菜 : 現代にいきづく

Title Transcription

ゲンダイ ニ イキズク キョウ ノ デントウ ヤサイ : コト ノ ショクブンカ オ ニナッテ

Available at  / 61 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 京の伝統野菜(九条葱;水菜;壬生菜;菜の花;筍 ほか)
  • 京野菜の周辺(柚子;古老柿;若冲の“奇”;甘藍;金時人参 ほか)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA79174133
  • ISBN
    • 441640610X
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    287p
  • Size
    19cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top