定番おそうざい魚の料理

Author(s)

Bibliographic Information

定番おそうざい魚の料理

(暮しの手帖ブックス)

暮しの手帖社, 2006.7

Title Transcription

テイバン オソウザイ ウオ ノ リョウリ

Available at  / 11 libraries

Description and Table of Contents

Description

生うにの山かけ、さわらと椎茸とねぎの焼きもの、揚げえびのにんにく風味、ホタテと椎茸の辛味いため、白身の魚の香りむしほか、「暮しの手帖」と別冊「ご馳走の手帖」で取り上げたものの中から、魚の料理だけを57点厳選、お刺身の造り方、貝のあけ方を加えてまとめました。

Table of Contents

  • 酒肴・前菜
  • 焼きもの
  • 揚げもの
  • 炒めもの
  • 蒸しもの
  • 煮もの
  • 汁もの
  • ごはんもの

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA79890798
  • ISBN
    • 476600129X
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    96p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top