ミシュラン抱えて : 料理人からの伝言

Bibliographic Information

ミシュラン抱えて : 料理人からの伝言

山本益博著

(Gourmand Note)

駸々堂出版, 1986.4

Title Transcription

ミシュラン カカエテ : リョウリニン カラ ノ デンゴン

Access to Electronic Resource 1 items

Available at  / 2 libraries

Description and Table of Contents

Description

『ミシュラン』とは、フランス最大のタイヤメーカー・ミシュラン社が毎年発行しているホテル・レストランガイド(本書表紙写真)である。創刊は1900年。ホテルの格付けを“館印”で、レストランの格付けを“ナイフ・フォーク印”で表し、さらに、おいしい料理を提供するレストランには、“星印”を与えている。

Table of Contents

  • 第1章 ミシュラン抱えて
  • 第2章 料理人からの伝言

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA80212116
  • ISBN
    • 4397502080
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    208p
  • Size
    19cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top