四季旬菜100選
Author(s)
Bibliographic Information
四季旬菜100選
日本電気協会新聞部, 2006.10
- Other Title
-
四季旬菜100選
- Title Transcription
-
シキ シュンサイ 100セン
Available at / 14 libraries
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
主な参考資料: p[215]
Description and Table of Contents
Description
食のこころ、旬にあり。忘れかけた豊かな日本の食文化を写真と詩文で綴る100のフォトコラム。
Table of Contents
- 春の旬菜(つくし;さより;ふきのとう;わらび ほか)
- 夏の旬菜(さくらんぼ;かつお;うめの実;そらまめ ほか)
- 秋の旬菜(ぶどう;さんま;かぼちゃ;いわし ほか)
- 冬の旬菜(ししゃも;はくさい;きんめだい;ほうぼう ほか)
by "BOOK database"