Bibliographic Information

四季旬菜100選

寺澤正文 ; 木村惠一写真

日本電気協会新聞部, 2006.10

Other Title

四季旬菜100選

Title Transcription

シキ シュンサイ 100セン

Available at  / 14 libraries

Note

主な参考資料: p[215]

Description and Table of Contents

Description

食のこころ、旬にあり。忘れかけた豊かな日本の食文化を写真と詩文で綴る100のフォトコラム。

Table of Contents

  • 春の旬菜(つくし;さより;ふきのとう;わらび ほか)
  • 夏の旬菜(さくらんぼ;かつお;うめの実;そらまめ ほか)
  • 秋の旬菜(ぶどう;さんま;かぼちゃ;いわし ほか)
  • 冬の旬菜(ししゃも;はくさい;きんめだい;ほうぼう ほか)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA80216467
  • ISBN
    • 4902553384
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    223p
  • Size
    19cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top