Market classes and grades of pork carcasses and fresh pork cuts

著者
書誌事項

Market classes and grades of pork carcasses and fresh pork cuts

by W.C. Davis, B.F. McCarthy and J.A. Burgess

(Circular / United States Department of Agriculture, no. 288)

U.S. Dept. of Agriculture, 1933 , [Govt. Print. Off.]

この図書・雑誌をさがす
注記

***遡及データをもとにした流用入力である

Caption title

"Contribution from Bureau of Agricultural Economics."

関連文献: 1件中  1-1を表示
  • Circular

    United States Department of Agriculture

    U.S. Government Printing Office

詳細情報
  • NII書誌ID(NCID)
    BA80320006
  • 出版国コード
    us
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 出版地
    Washington, D.C.,Washington, D.C.
  • ページ数/冊数
    36 p., 16 p. of plates
  • 大きさ
    23 cm
  • 分類
  • 件名
  • 親書誌ID
ページトップへ