飲食物類似溶液に長期浸漬したコンポジットレジンの性質の変化

Author(s)

    • 平野, 進 ヒラノ, ススム

Bibliographic Information

飲食物類似溶液に長期浸漬したコンポジットレジンの性質の変化

研究代表者 平野進

(科学研究費補助金基盤研究(C)(2)研究成果報告書, 平成8年度-平成9年度)

[鶴見大学], 1998.4

Other Title

科学研究費補助金(基盤研究C2)研究成果報告書 : 平成8年度~平成9年度

Title Transcription

インショクブツ ルイジ ヨウエキ ニ チョウキ シンセキ シタ コンポジット レジン ノ セイシツ ノ ヘンカ

Available at  / 1 libraries

Search this Book/Journal

Note

課題番号: 08672261

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA81133718
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpneng
  • Place of Publication
    [横浜]
  • Pages/Volumes
    1冊
  • Size
    30cm
  • Parent Bibliography ID
Page Top