Restaurant Interior

Author(s)

Bibliographic Information

Restaurant Interior

(21世紀のホテル・デザイン / 岸川惠俊写真・文 ; 川添登監修, Volume 6)

河出書房新社, 2007.3

Other Title

RESTAURANT INTERIOR

Available at  / 64 libraries

Description and Table of Contents

Description

ミシュラン三つ星レストランから最先端をいくエスニック・レストランまで。21世紀のホテル・デザイン。

Table of Contents

  • 1 アジアのレストラン・インテリア(ワン・ハーバー・ロード;マン・ホー;トスカーノ ほか)
  • 2 ヨーロッパのレストラン・インテリア(デテ&ディヴェール;ル・エスパドン;ル・ジャルダン・デ・シグネ ほか)
  • 3 アメリカのレストラン・インテリア(ガーデン・コート;ザ・ダイニング・ルーム;グランド・カフェ ほか)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA8126793X
  • ISBN
    • 9784309716466
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    184p
  • Size
    31cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top