はじめての梅干し梅漬け梅料理 : 「さしすせそ」で広がるレシピ

Bibliographic Information

はじめての梅干し梅漬け梅料理 : 「さしすせそ」で広がるレシピ

藤巻あつこ著

(NHKきょうの料理シリーズ)

日本放送出版協会, 2007.5

Title Transcription

ハジメテ ノ ウメボシ ウメズケ ウメリョウリ : サシスセソ デ ヒロガル レシピ

Available at  / 6 libraries

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA81402081
  • ISBN
    • 9784141875574
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    79p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top