Bibliographic Information

食鳥処理衛生ハンドブック

日本食品衛生協会, 2007.2

Other Title

Hygiene handbook for poultry inspectors

Title Transcription

ショクチョウ ショリ エイセイ ハンドブック

Available at  / 19 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 公衆衛生概論
  • 2 家きん解剖・生理学
  • 3 家きん疾病学
  • 4 食鳥肉衛生学1—食鳥肉の衛生
  • 5 食鳥肉衛生学2—食鳥検査の方法
  • 6 食鳥検査法令
  • 7 関連法令

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA81482218
  • ISBN
    • 9784889250008
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    243p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top