Cafes, bars & restaurants : new perspectives
著者
書誌事項
Cafes, bars & restaurants : new perspectives
Carles Broto , Links, 2007
- : [sp]
- : [ja]
- タイトル別名
-
カフェ・バー・レストラン : ニューパースペクティブ・シリーズ
New perspectives : cafes, bars & restaurants
大学図書館所蔵 件 / 全16件
-
該当する所蔵館はありません
- すべての絞り込み条件を解除する
注記
"Edition 2007"--T.p. verso
Ttle on jacket: カフェ・バー・レストラン : ニューパースペクティブ・シリーズ
発行所: グラフィック社(東京)、2007年6月発行-- Jacket
内容説明・目次
- 巻冊次
-
: [ja] ISBN 9784766118094
内容説明
進取の気性に富んだ意欲のあるレストランやバーの経営者たちは、美味しい料理、上質なワイン、アルコール類だけでは客が集まらないことを知っている。雰囲気—活気のあるムードづくりも同じように重要であるからだ。幅広いコレクションが特徴である本書は、Michael Young、Ron Arad、Phillipe Starckなど、著名な建築家が手がけたプロジェクトを掲載。世界の最先端をいくデザインを示す優れた事例集となっている。
目次
- Diller + Scofidio.The Brasserie
- Michael Young.Bar Astro
- Jacob + MacFarlane.Restaurant at the Centre Pompidou
- Thomas Schlesser.Blackbird Restaurant
- Architecture Studio.Caf´et´eria du Parlement Europ´een
- Box Architectes.TATU Bar + Grill
- Nemesi Studio:M.Mol´e & C.Clemente.Duke’s Restaurant
- Nalbach & Nalbach.Caf´e Bravo
- Thom Mayne‐Morphosis.Lut`ece Restaurant
- Juha Ilonen.Oasis Restaurant〔ほか〕
「BOOKデータベース」 より
内容説明・目次
- 巻冊次
-
: [sp] ISBN 9788496424432
内容説明
The secret of success for any cafe, bar, or restaurant certainly includes good food and wine, but also of equal importance is ambience. The creation of an inspiring, relaxing and enjoyable atmosphere is paramount to success. "Cafes, Bars & Restaurants" takes an in-depth look at a cross-section of some of the most cutting-edge designs in the world, and features work from such renowned masters as Philippe Stark, who designed the acclaimed Mondrian Hotel in Los Angeles, and the British designer Michael Young. This is a must have volume for anyone working in this sector.
「Nielsen BookData」 より