Cafes, bars & restaurants : new perspectives

書誌事項

Cafes, bars & restaurants : new perspectives

Arian Mostaedi

Carles Broto , Links, 2007

  • : [sp]
  • : [ja]

タイトル別名

カフェ・バー・レストラン : ニューパースペクティブ・シリーズ

New perspectives : cafes, bars & restaurants

大学図書館所蔵 件 / 16

この図書・雑誌をさがす

注記

"Edition 2007"--T.p. verso

Ttle on jacket: カフェ・バー・レストラン : ニューパースペクティブ・シリーズ

発行所: グラフィック社(東京)、2007年6月発行-- Jacket

内容説明・目次

巻冊次

: [ja] ISBN 9784766118094

内容説明

進取の気性に富んだ意欲のあるレストランやバーの経営者たちは、美味しい料理、上質なワイン、アルコール類だけでは客が集まらないことを知っている。雰囲気—活気のあるムードづくりも同じように重要であるからだ。幅広いコレクションが特徴である本書は、Michael Young、Ron Arad、Phillipe Starckなど、著名な建築家が手がけたプロジェクトを掲載。世界の最先端をいくデザインを示す優れた事例集となっている。

目次

  • Diller + Scofidio.The Brasserie
  • Michael Young.Bar Astro
  • Jacob + MacFarlane.Restaurant at the Centre Pompidou
  • Thomas Schlesser.Blackbird Restaurant
  • Architecture Studio.Caf´et´eria du Parlement Europ´een
  • Box Architectes.TATU Bar + Grill
  • Nemesi Studio:M.Mol´e & C.Clemente.Duke’s Restaurant
  • Nalbach & Nalbach.Caf´e Bravo
  • Thom Mayne‐Morphosis.Lut`ece Restaurant
  • Juha Ilonen.Oasis Restaurant〔ほか〕

「BOOKデータベース」 より

内容説明・目次

巻冊次

: [sp] ISBN 9788496424432

内容説明

The secret of success for any cafe, bar, or restaurant certainly includes good food and wine, but also of equal importance is ambience. The creation of an inspiring, relaxing and enjoyable atmosphere is paramount to success. "Cafes, Bars & Restaurants" takes an in-depth look at a cross-section of some of the most cutting-edge designs in the world, and features work from such renowned masters as Philippe Stark, who designed the acclaimed Mondrian Hotel in Los Angeles, and the British designer Michael Young. This is a must have volume for anyone working in this sector.

「Nielsen BookData」 より

詳細情報

ページトップへ