Bibliographic Information

食品流通安全性・品質確保ガイドライン

(食品流通安全・品質確保対策事業, 平成10年度-平成11年度)

日本農林規格協会, 1999.3-2000.1

  • 水産物・小売業者編
  • 青果物・小売業者編

Title Transcription

ショクヒン リュウツウ アンゼンセイ ヒンシツ カクホ ガイドライン

Available at  / 1 libraries

Search this Book/Journal

Note

水産物・小売業者編: 平成10年度農林水産省補助事業

青果物・小売業者編: 平成11年度農林水産省補助事業

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA83849390
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    [東京]
  • Pages/Volumes
    2冊
  • Size
    30cm
  • Parent Bibliography ID
Page Top