椪柑及温州蜜柑の成熟に伴ふ果皮の色及果汁成分の變化

Author(s)

    • 奥村, 音三郎 オクムラ, オトサブロウ
    • 櫻井, 芳次郎 サクライ, ヨシジロウ

Bibliographic Information

椪柑及温州蜜柑の成熟に伴ふ果皮の色及果汁成分の變化

[奥村音三郎, 櫻井芳次郎著]

(臺灣總督府中央研究所農業部彙報, 第80號)

臺灣總督府中央研究所, [1930.12]

Title Transcription

ポンカン オヨビ ウンシュウ ミカン ノ セイジュク ニ トモナウ カヒ ノ イロ オヨビ カジュウ セイブン ノ ヘンカ

Available at  / 3 libraries

Search this Book/Journal

Note

文獻: p20

奥村音三郎のヨミは推定による

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA83965460
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    [臺北]
  • Pages/Volumes
    22p
  • Size
    26cm
  • Parent Bibliography ID
Page Top