食品の安全性及び機能性に関する総合研究
Author(s)
Bibliographic Information
食品の安全性及び機能性に関する総合研究
(研究成果, 445-446)
農林水産省農林水産技術会議事務局, 2008.1
- 安全性
- 機能性
- Other Title
-
Integrated research program for functionality and safety of food toward an establishment of healthy diet
- Title Transcription
-
ショクヒン ノ アンゼンセイ オヨビ キノウセイ ニ カンスル ソウゴウ ケンキュウ
Access to Electronic Resource 1 items
Available at 15 libraries
  Aomori
  Iwate
  Miyagi
  Akita
  Yamagata
  Fukushima
  Ibaraki
  Tochigi
  Gunma
  Saitama
  Chiba
  Tokyo
  Kanagawa
  Niigata
  Toyama
  Ishikawa
  Fukui
  Yamanashi
  Nagano
  Gifu
  Shizuoka
  Aichi
  Mie
  Shiga
  Kyoto
  Osaka
  Hyogo
  Nara
  Wakayama
  Tottori
  Shimane
  Okayama
  Hiroshima
  Yamaguchi
  Tokushima
  Kagawa
  Ehime
  Kochi
  Fukuoka
  Saga
  Nagasaki
  Kumamoto
  Oita
  Miyazaki
  Kagoshima
  Okinawa
  Korea
  China
  Thailand
  United Kingdom
  Germany
  Switzerland
  France
  Belgium
  Netherlands
  Sweden
  Norway
  United States of America
-
Library, Tokyo University of Marine Science and Technology図
安全性P660/293/445201490155,
機能性P660/293/446201490156