四季 [分類] 和洋菓子製法案内

Author(s)

    • 梅田, 矯菓 ウメダ, キョウカ

Bibliographic Information

四季 [分類] 和洋菓子製法案内

梅田矯菓著

(新撰百科全書, 第84編)

修學堂書店, 1909.4

Other Title

四季類分和洋菓子製法案内

和洋菓子製法案内 : 四季分類

Title Transcription

シキ ブンルイ ワヨウガシ セイホウ アンナイ

Available at  / 1 libraries

Search this Book/Journal

Note

標題紙のタイトル (誤植): 四季類分和洋菓子製法案内

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA84605697
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    2, 8, 214p
  • Size
    22cm
  • Parent Bibliography ID
Page Top