木の実とキャラメルのフランス菓子 : 限界まで焼き込む上級テクニック

Bibliographic Information

木の実とキャラメルのフランス菓子 : 限界まで焼き込む上級テクニック

高野幸一著

(旭屋出版MOOK, スーパー・パティシエ・ブック)

旭屋出版, 2008.1

Title Transcription

キノミ ト キャラメル ノ フランス ガシ : ゲンカイ マデ ヤキコム ジョウキュウ テクニック

Available at  / 3 libraries

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA84939706
  • ISBN
    • 9784751107072
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    103p
  • Size
    28cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top