いちばんやさしいフランス料理

Bibliographic Information

いちばんやさしいフランス料理

音羽和紀監修

成美堂出版, [2008.3]

Other Title

La cuisine française

Title Transcription

イチバン ヤサシイ フランス リョウリ

Available at  / 26 libraries

Note

出版年はカバーによる

Description and Table of Contents

Description

基本のレシピからフランス料理のメニュー・食材・用語事典まで。

Table of Contents

  • 前菜
  • スープ
  • 魚介料理
  • 肉料理
  • 付け合わせ
  • デザート
  • フランス料理の基本
  • フランス料理の雑学事典

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA84961283
  • ISBN
    • 9784415302706
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    207p
  • Size
    24cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top