Bibliographic Information

料理の基本がわかる本

城戸崎愛著

(NHK出版実用セレクション)

日本放送出版協会, 2008.2

Title Transcription

リョウリ ノ キホン ガ ワカル ホン

Available at  / 13 libraries

Description and Table of Contents

Description

切る、煮る、炒める…。おかずづくりに欠かせない、「基本の技法」と「基本の料理」がすべてわかる。

Table of Contents

  • 1 料理の前にこれだけは(道具ぞろえをマスター;切り方をマスター;下ゆでをマスター;だしのとり方をマスター;基本の調味料をマスター;正しいはかり方をマスター)
  • 2 さあ、料理を始めましょう(ゆでる;炒める;漬ける;あえる;焼く;炊く;煮る;戻す;揚げる;蒸す;おろす)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA85209276
  • ISBN
    • 9784140112403
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    127p
  • Size
    24cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top