Sushi and traditional Japanese cooking : the authentic taste of Japan : 100 timeless classic and regional recipes shown in 300 stunning photographs

著者

書誌事項

Sushi and traditional Japanese cooking : the authentic taste of Japan : 100 timeless classic and regional recipes shown in 300 stunning photographs

Emi Kazuko, Yasuko Fukuoka

Lorenz Books, c2008

大学図書館所蔵 件 / 5

この図書・雑誌をさがす

注記

Includes index

内容説明・目次

内容説明

Japanese food is revered the world over for its exquisite simplicity, attractive presentation and use of the highest quality, freshest ingredients.The culinary delights of Japan are explored in this stunning new book, featuring over 100 recipes and showcased in a bright, contemporary design with over 300 beautiful photographs.

「Nielsen BookData」 より

詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BA86330046
  • ISBN
    • 9780754817987
  • 出版国コード
    uk
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 出版地
    London
  • ページ数/冊数
    224 p.
  • 大きさ
    29 cm
  • 分類
  • 件名
ページトップへ