担子菌の発酵能を用いた健康・機能性アルコール飲料の開発

Bibliographic Information

担子菌の発酵能を用いた健康・機能性アルコール飲料の開発

松井徳光研究代表

(科学研究費補助金(基盤研究C)研究成果報告書, 平成17年度~19年度)

[武庫川女子大学短期大学部食生活学科], 2008.3

Title Transcription

タンシキン ノ ハッコウノウ オ モチイタ ケンコウ キノウセイ アルコール インリョウ ノ カイハツ

Available at  / 1 libraries

Search this Book/Journal

Note

文献: 論末

課題番号: 17500570

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA86837580
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpneng
  • Place of Publication
    [西宮]
  • Pages/Volumes
    39枚
  • Size
    30cm
  • Parent Bibliography ID
Page Top