常備菜の手帖 : 季節の素材を使った85の常備菜と応用料理

Author(s)

Bibliographic Information

常備菜の手帖 : 季節の素材を使った85の常備菜と応用料理

上野修三, 村上一, 平井和光 [ほか]著

柴田書店, 2008.2

Title Transcription

ジョウビサイ ノ テチョウ : キセツ ノ ソザイ オ ツカッタ 85 ノ ジョウビサイ ト オウヨウ リョウリ

Available at  / 24 libraries

Note

その他の著者: 結野安雄, 北岡三千男

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 一年を通じて
  • 乾物を使って常備菜
  • ご飯のおとも

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA86948446
  • ISBN
    • 9784388060283
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    234p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top