The foods of Greece

著者

書誌事項

The foods of Greece

Aglaia Kremezi ; photography by Martin Brigdale

Stewart, Tabori & Chang , Distributed by Workman Pub., 1993

大学図書館所蔵 件 / 1

この図書・雑誌をさがす

注記

Includes bibliographical references (p. 250-251) and index

内容説明・目次

内容説明

Describes Greek cuisine and shares traditional recipes for appetizers, salads, egg dishes, fish, seafood, vegetables, meat, breads, pastries, and desserts

「Nielsen BookData」 より

詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BA8697251X
  • ISBN
    • 1556702043
  • LCCN
    93018562
  • 出版国コード
    us
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 出版地
    New York,New York
  • ページ数/冊数
    256 p.
  • 大きさ
    32 cm
  • 分類
  • 件名
ページトップへ