毎日食べたい魚のおかず

Author(s)

Bibliographic Information

毎日食べたい魚のおかず

水橋美紀料理制作

ナツメ社, 2008.8

Title Transcription

マイニチ タベタイ サカナ ノ オカズ

Available at  / 11 libraries

Note

監修: ハギワラトシコ

Description and Table of Contents

Description

魚が主役のカラダがよろこぶおいしいレシピ。

Table of Contents

  • あえもの・酢のもの・刺身・サラダ
  • 焼きもの
  • 煮もの
  • 炒めもの
  • 揚げもの
  • 蒸しもの
  • ご飯もの
  • スープ・みそ汁
  • 鍋料理
  • 魚介類のさばき方と目利き

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA8776429X
  • ISBN
    • 9784816345609
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    191p
  • Size
    24cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top