食品安全リスク分析 : 食品安全担当者のためのガイド
Author(s)
Bibliographic Information
食品安全リスク分析 : 食品安全担当者のためのガイド
(FAO食品・栄養シリーズ, 第87号)
日本食品衛生協会, 2008.10
- Other Title
-
Food safety risk analysis : a guide for national food safety authorities
- Title Transcription
-
ショクヒン アンゼン リスク ブンセキ : ショクヒン アンゼン タントウシャ ノ タメ ノ ガイド
Available at / 112 libraries
-
Prefectural University of Hiroshima Library and Academic Information Center
498.54||Sh96110020199
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
監修: 林裕造
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 第1章 リスク分析入門(背景;リスク分析)
- 第2章 リスク管理(一般的なリスク管理の枠組;リスク管理を理解する ほか)
- 第3章 リスク評価(リスクを評価するための科学的アプローチ;リスク評価の委任および管理におけるリスク管理者の責任 ほか)
- 第4章 リスクコミュニケーション(リスクコミュニケーションを理解する;食品安全リスク分析の主要なコミュニケーション要素 ほか)
by "BOOK database"