Good bread is back : a contemporary history of French bread, the way it is made, and the people who make it

書誌事項

Good bread is back : a contemporary history of French bread, the way it is made, and the people who make it

Steven Laurence Kaplan ; translated by Catherine Porter

Duke University Press, c2006

  • : cloth

タイトル別名

Retour du bon pain

大学図書館所蔵 件 / 2

この図書・雑誌をさがす

注記

Includes bibliographical references and index

詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BA87900296
  • ISBN
    • 9780822338338
  • LCCN
    2006012769
  • 出版国コード
    us
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 原本言語コード
    fre
  • 出版地
    Durham
  • ページ数/冊数
    368 p., [16] p. of plates
  • 大きさ
    25 cm
  • 分類
  • 件名
ページトップへ