消化器研修ハンドブック

Author(s)

Bibliographic Information

消化器研修ハンドブック

寺本研一総編集 ; 黒崎雅之編

海馬書房, 2008.11

Title Transcription

ショウカキ ケンシュウ ハンドブック

Available at  / 8 libraries

Note

付録:p235-272

略語集:p273-278

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 はじめに(臨床研修の目的;診察のコツ ほか)
  • 2 症候から鑑別する(腹痛;嘔気・嘔吐 ほか)
  • 3 診断と治療(胃食道逆流症;食道静脈瘤 ほか)
  • 付録(癌のStage分類と生存率;がん性疼痛のコントロール ほか)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA88207674
  • ISBN
    • 9784907704599
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    ix, 292p
  • Size
    16cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top