Bibliographic Information

はじめての食品加工技術

吉田照男著

(ビギナーズブックス, 46)

工業調査会, 2008.12

Other Title

食品加工技術 : はじめての

Title Transcription

ハジメテ ノ ショクヒン カコウ ギジュツ

Available at  / 56 libraries

Note

引用文献: p217-218

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1章 食品加工の始まり(食品加工技術の分類;食品保存技術 ほか)
  • 第2章 固形食品の加工技術(粉砕技術;混ぜる・捏ねる技術 ほか)
  • 第3章 水分の多い食品の加工技術(凝固技術;冷凍技術 ほか)
  • 第4章 微生物利用技術(醸造技術;濾す技術 ほか)
  • 第5章 品質管理技術(品質保証期間の設定方法;環境保全 ほか)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA88320167
  • ISBN
    • 9784769342229
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    223p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top