Bibliographic Information

基礎栄養学

西川善之, 灘本知憲編

(新食品・栄養科学シリーズ)

化学同人, 2008.3

Title Transcription

キソ エイヨウガク

Available at  / 3 libraries

Note

記述は第6刷 (2008.3刊) による

新ガイドライン準拠

表紙には「日本人の食事摂取基準 (2005年版) 準拠」とあり

参考書 : もう少し詳しく学びたい人のために: p163

付表 日本人の食事摂取基準 (2005年版): p164-168

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 1 栄養と健康
  • 2 糖質の栄養
  • 3 脂質の栄養
  • 4 タンパク質の栄養
  • 5 ビタミンの栄養
  • 6 無機質の栄養
  • 7 水分と電解質の代謝
  • 8 機能性非栄養成分
  • 9 エネルギー代謝
  • 10 摂食と消化吸収
  • 11 遺伝子発現と栄養

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA88569879
  • ISBN
    • 9784759804744
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    京都
  • Pages/Volumes
    x, 174p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top