新調理システムおいしい・あんしんレシピ集 : 真空調理 クックチル クックフリーズ

Author(s)

    • 土江, 節子 ツチエ, セツコ
    • 今村, 妙子 イマムラ, タエコ
    • 戸田, 明代 トダ, アキヨ

Bibliographic Information

新調理システムおいしい・あんしんレシピ集 : 真空調理 クックチル クックフリーズ

土江節子編 ; 今村妙子, 戸田明代他著

(臨床栄養, 別冊)

医歯薬出版, 2008.12

Other Title

真空調理・クックチル・クックフリーズ : 新調理システムおいしい・あんしんレシピ集

Title Transcription

シンチョウリ システム オイシイ アンシン レシピシュウ : シンクウ チョウリ クックチル クックフリーズ

Available at  / 50 libraries

Search this Book/Journal

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA88719472
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    v, 113p
  • Size
    26cm
  • Parent Bibliography ID
Page Top