Perfect pies and tars

書誌事項

Perfect pies and tars

Anne Willan

(Look & cook)

Dorling Kindersley, 1994

  • : hbk

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内容説明・目次

内容説明

This cookbook follows a structured format, with step-by-step photographs of each recipe stage. Each culinary technique is shown "live", with advice on each stage of cooking as well as ingredients and equipment needed for each recipe. This book on pies and tarts includes recipes for blackberry and apple pie, rhubarb and strawberry pie, chocolate mint pie with a crunchy crust, festive mincemeat tart, fig and mulled wine tart and pear pie with walnut pastry. Anne Willan is the founder of Ecole de Cuisine la Varenne.

「Nielsen BookData」 より

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詳細情報

  • NII書誌ID(NCID)
    BA89362548
  • ISBN
    • 9780751300697
  • 出版国コード
    uk
  • タイトル言語コード
    eng
  • 本文言語コード
    eng
  • 出版地
    London
  • ページ数/冊数
    127 p.
  • 大きさ
    29 cm
  • 分類
  • 件名
  • 親書誌ID
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