「コールド・チェーン」の食卓 : 牛肉メニューと「マグロ」メニューを支えた外食産業の発展と技術

Bibliographic Information

「コールド・チェーン」の食卓 : 牛肉メニューと「マグロ」メニューを支えた外食産業の発展と技術

茂木信太郎[著] ; 東京水産振興会編

(水産振興 / 東京水産振興会編, 475号)

東京水産振興会, 2007.7

Other Title

コールドチェーンの食卓 : 牛肉メニューと「マグロ」メニューを支えた外食産業の発展と技術

Title Transcription

コールド チェーン ノ ショクタク : ギュウニク メニュー ト マグロ メニュー オ ササエタ ガイショク サンギョウ ノ ハッテン ト ギジュツ

Available at  / 2 libraries

Search this Book/Journal

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA89422173
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    44p
  • Size
    21cm
  • Parent Bibliography ID
Page Top