臨床栄養学
Author(s)
Bibliographic Information
臨床栄養学
共立出版, 2006.4
7刷
- Title Transcription
-
リンショウ エイヨウガク
Available at / 4 libraries
-
Chiba Prefectural University of Health Sciences Makuhari Campus Library
498.58||R45||7刷40000583
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
参考文献: p [233]-234
付属資料 (13p ; 21cm) : 日本人の食事摂取基準 (2005年版)
Description and Table of Contents
Table of Contents
- 総論(臨床栄養学の概念;疾病の概念;臨床検査)
- 各論(胃腸疾患と食事療法;肝臓・胆嚢・膵臓疾患と食事療法;内分泌・代謝系疾患の症状と食事療法;循環器疾患の症状と食事療法;腎臓疾患の症状と食事療法;血液系疾患の症状と食事療法;感染症の症状と食事療法;アレルギー性疾患の症状と食事療法;骨・関節性疾患の症状と食事療法;歯科疾患の症状と食事療法;栄養失調症と食事療法;心身症の症状と食事療法;外科手術と食事療法;小児疾患の症状と食事療法;検査食;栄養法)
by "BOOK database"