Bibliographic Information

臨床栄養学

廣田才之 [ほか] 編

共立出版, 2006.4

7刷

Title Transcription

リンショウ エイヨウガク

Available at  / 4 libraries

Note

参考文献: p [233]-234

付属資料 (13p ; 21cm) : 日本人の食事摂取基準 (2005年版)

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 総論(臨床栄養学の概念;疾病の概念;臨床検査)
  • 各論(胃腸疾患と食事療法;肝臓・胆嚢・膵臓疾患と食事療法;内分泌・代謝系疾患の症状と食事療法;循環器疾患の症状と食事療法;腎臓疾患の症状と食事療法;血液系疾患の症状と食事療法;感染症の症状と食事療法;アレルギー性疾患の症状と食事療法;骨・関節性疾患の症状と食事療法;歯科疾患の症状と食事療法;栄養失調症と食事療法;心身症の症状と食事療法;外科手術と食事療法;小児疾患の症状と食事療法;検査食;栄養法)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA89452990
  • ISBN
    • 4320061004
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    vii, 243p
  • Size
    22cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top