懐石料理

Author(s)

Bibliographic Information

懐石料理

NHK「美の壺」制作班編

(NHK美の壺)

日本放送出版協会, 2009.2

Title Transcription

カイセキ リョウリ

Available at  / 65 libraries

Note

参考文献: p68

Description and Table of Contents

Description

四季の移ろいを盛り込んだ料理と器とが、一幅の絵を描く。もてなす心がはぐくんだ、茶事における美しき食事作法—「懐石料理」を味わいつくす極意とは。

Table of Contents

  • 1のツボ 季節の移ろいを見よ
  • 2のツボ 器と料理が織りなす和
  • 3のツボ 飾り包丁に遊び心

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA89602492
  • ISBN
    • 9784140813157
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    70p
  • Size
    21cm
  • Parent Bibliography ID
Page Top