Bibliographic Information

旬の菜時記

宇多喜代子, 大石悦子, 茨木和生著

(朝日新書, 170)

朝日新聞出版, 2009.4

Title Transcription

シュン ノ サイジキ

Available at  / 36 libraries

Note

料理監修: 水野保子

Description and Table of Contents

Description

旬の食材を、どう食べるのがおいしいか?名句とレシピで完全解説。食通で知られる関西の俳人たちが、俳句と料理で季節を彩ります。レシピは伝統和食から洋食まで多彩。日本人ならではの感性と知恵がつまった一冊です。

Table of Contents

  • 新春

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA89804599
  • ISBN
    • 9784022732705
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    220, iip
  • Size
    18cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top