かえる食堂干したり漬けたり : 季節の保存食

Author(s)

    • 松本, 朱希子 マツモト, アキコ

Bibliographic Information

かえる食堂干したり漬けたり : 季節の保存食

松本朱希子著

(天然生活ブックス)

地球丸, 2009.2

Title Transcription

カエル ショクドウ ホシタリ ツケタリ : キセツ ノ ホゾンショク

Available at  / 4 libraries

Description and Table of Contents

Description

春になったらふきを煮て、夏がきたら梅を干す…。四季を感じる、素材を味わう保存食41のレシピと、それを使った57皿。

Table of Contents

  • 春(山椒;ふき ほか)
  • 夏(へちま;ミニトマト ほか)
  • 秋(はすの葉;秋刀魚 ほか)
  • 冬(大根;大豆 ほか)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA89954569
  • ISBN
    • 9784860672263
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    103p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top