食品加工と加工食品 : 管理栄養士・栄養士

Author(s)

Bibliographic Information

食品加工と加工食品 : 管理栄養士・栄養士

菊池修平編著 ; 池田惠美子 [ほか] 著

(食べ物と健康, 3)

樹村房, 2009.4

新訂

Other Title

食品加工と加工食品 : 管理栄養士栄養士

Title Transcription

ショクヒン カコウ ト カコウ ショクヒン : カンリ エイヨウシ エイヨウシ

Available at  / 72 libraries

Note

その他の著者: 内野昌孝, 笠岡誠一, 金澤一人, 高尾哲也, 高野克己, 竹山恵美子, 谷口亜樹子, 津久井学, 徳江千代子, 戸塚英俊, 野口智弘, 野村典子

参考文献: p154

さくいん: p155-163

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 第1編 食品加工・貯蔵の基礎(食品の加工と保存;食品の加工法と食品成分の変化変性;食品の保存法;食品の流通と包装;加工食品の規格基準と表示)
  • 第2編 加工食品と加工法(農産加工食品;畜産加工食品;水産加工食品;食用油脂;調味料、香辛料、甘味料;嗜好飲料)

by "BOOK database"

Related Books: 1-1 of 1

Details

  • NCID
    BA90042260
  • ISBN
    • 9784883671434
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    x, 163p
  • Size
    26cm
  • Classification
  • Subject Headings
  • Parent Bibliography ID
Page Top