Bibliographic Information

料理五感の書

嶋村光夫著

調理栄養教育公社, 2007.8

Title Transcription

リョウリ ゴカン ノ ショ

Available at  / 4 libraries

Description and Table of Contents

Table of Contents

  • 私のコック人生—見習いから、勲章をもらう料理長になるまで
  • 五感・その1 聴覚(音のご馳走;テーブルでの会話 ほか)
  • 五感・その2 視覚(料理人は、目をつぶって見ろ;見ることに大事なのは、体験である ほか)
  • 五感・その3 嗅覚(調理場の匂い;スープの香り ほか)
  • 五感・その4 味覚(舌と味覚;味覚の育て方 ほか)
  • 五感・その5 触覚(触れることの大切さ;手で覚える ほか)

by "BOOK database"

Details

  • NCID
    BA90464589
  • ISBN
    • 9784924737914
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    140p
  • Size
    21cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top