おいしい野菜の見分け方
Author(s)
Bibliographic Information
おいしい野菜の見分け方
バジリコ, 2009.5
- Title Transcription
-
オイシイ ヤサイ ノ ミワケカタ
Available at / 45 libraries
-
No Libraries matched.
- Remove all filters.
Search this Book/Journal
Note
山口規子写真
Description and Table of Contents
Description
日本を代表する料理人・徳岡邦夫と、環境保全型農業の第一人者・西村和雄が、舌の経験と農学を使って、キャベツ、いんげん、トマト、ほうれん草、じゃがいも、大根…すべての野菜の見分け方のヒケツを明かします。
Table of Contents
- いんげん
- 枝豆
- おおば
- おくら
- かぼちゃ
- かぶら
- キャベツ
- きゅうり
- ぎんなん
- ごぼう〔ほか〕
by "BOOK database"