からだに安全な食品の食べ方&選び方 : 食の危険を取り除く

Bibliographic Information

からだに安全な食品の食べ方&選び方 : 食の危険を取り除く

増尾清監修

永岡書店, [2009.5]

Other Title

食の危険を取り除くからだに安全な食品の食べ方&選び方

Title Transcription

カラダ ニ アンゼンナ ショクヒン ノ タベカタ & エラビカタ : ショク ノ キケン オ トリノゾク

Available at  / 13 libraries

Note

出版年月はブックジャケットによる

用語解説: p185-189

Details

  • NCID
    BA90703850
  • ISBN
    • 9784522426197
  • Country Code
    ja
  • Title Language Code
    jpn
  • Text Language Code
    jpn
  • Place of Publication
    東京
  • Pages/Volumes
    191p
  • Size
    15cm
  • Classification
  • Subject Headings
Page Top